Home             Népszerű | Ajánló | Új Linkek | Szavazás
Kategóriák
Autók - Közlekedés
Állam
Család - Társadalom
Egészség - Életmód
Elektronika - Kommunikáció
Gasztronómia
Informatika - Internet
Ipar - Kereskedelem
Játékok - Szabadidő
Jog
Kultúra - Művészet
Média
Oktatás - Tudomány
Sport
Természet - Környezetvédelem
Utazás - Turizmus
Üzlet - Gazdaság

Információ
Link hozzáadása
Webmester
Adminisztráció
Online felhasználó 2
Reklám
Hajdúszoboszló
Szanova Apartmanok

Reklámpiac
Linktár Net
Üllő 
Home > Sport > Vízi sportok
SubCategories:
None

Links: 5


Amatőr horgászok oldala
http://peca.ucoz.hu/
Ezen az oldalon elsősorban Oroszlány és környéke Horgásztavait mutatnám be. Oroszlány Komárom-Esztergom megyében a vértes lábánál található.Folyamatossan frissülő, képekkel mutatom be a kölömböző horgász helyeket,
[Visits: 882|Added: 02 Aug 12 @ 21:17:45] Not Rated! Report Dead Link
Búvároktatás, búvártanfolyam kedvező áron az OCEAN SCUBA DIVING SCHOOL-ban. Kiscsoportos képzés!
http://www.oceandive.hu
Búváriskolánkat azért hoztuk létre, hogy megismertessük mindazokkal a tengerek változatos világát, akik kedvet és bátorságot éreznek arra, hogy elhagyják a szárazföldet és könnyűbúvár felszereléssel alámerüljenek az ismeretlenbe. Ahhoz hogy ezt megtehesd, el kell végezned egy vagy több búvártanfolyamot. Mi PADI rendszerben oktatunk, mely a világ legnagyobb és egyben legelfogadottabb búvároktatási szervezete. Ha tanfolyamaidhoz minket választasz, mindent meg fogunk tenni, hogy a lehető legbiztonságosabb és legjobb hangulatban sajátíthasd el a tudnivalókat. Képzéseink kiscsoportosak, mely forma kiválóan alkalmas a kellő készségek elsajátításához. Arra is van lehetőség, hogy külön a te időbeosztásodhoz alkalmazkodva alakítsuk ki a tanfolyam menetrendjét. Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, úgy küldj egy e-mailt, vagy hívj fel bennünket telefonon: (+36 20) 336 9519, vagy e-mail: info@oceandive.hu
[Visits: 1220|Added: 19 Oct 08 @ 11:45:34] Not Rated! Report Dead Link
EurodivE Búváriskola
http://www.eurodive.hu
Kedvezményes áru búvártanfolyamok egész évben. Ha megszeretnéd ismerni a a víz alatti világ csodáit, ne késlekedj és keresd fel web-lapunkat.
[Visits: 1429|Added: 03 Mar 08 @ 02:44:46] Not Rated! Report Dead Link
Hajóbérlés Horvátországban
http://www.hajoberles.shp.hu
100%-os pénzvisszafizetési garanciával, vitorlások, katamaránok és motoros yachtok bérlése az Adrián. Horvátországi flottánkon kívül most már Törökország, Görögország, Olaszország, Montenegró, Szlovénia, Spanyolország, Franciaország és Svédország összesen több tucat kikötőjében található több mint 1.000 vitorlás és motoros yacht között válogathat, on-line foglalási rendszerünk segítségével.
[Visits: 1539|Added: 16 Nov 08 @ 17:58:23] Not Rated! Report Dead Link
Sport Yacht Charter Balaton
http://www.sport-yacht.hu/
A Sport Yacht Kft. vitorláshajók bérbeadásával, yacht charter-rel szolgálja ki a vitorlázni vágyókat. Nem adatik meg mindenkinek egy saját vitorlás de, bérelni akárki bérelhet. Hajóink közt az igazán luxus hajóktól a sport vitorlásig minden típus megtalálható. Charterbázisunk Balatonfüreden és Alsóörsön található. Várjuk vitorlázni vágyó vendégeket a Balatonon. Vitrolát Bonts!!!
[Visits: 1411|Added: 04 May 09 @ 02:55:51] Not Rated! Report Dead Link
Google PageRank kijelző: CamelPark SEO tools
Linktár Network
Magyar
Linkgyujtemény